Menu
×

Sütik kezelése

Koronavírus

Tájákoztatás a korona vírus járvány alatti működésről

Az Infracont Műszeripari Kft. tájékoztatja kedves ügyfeleit és partnereit, hogy a járvány ideje alatt (illetve amíg egyéb korlátozó intézkedések nem lépnek életbe) a cég működése folyamatos, de munkatársaink és ügyfeleink egészsége érdekében természetesen mi is korlátozásokat vezettünk be.

1. Telephelyi ügyelet

A telephelyünkön a munkatársak fizikai jelenlétét korlátoztuk, kollegáink nagy többsége otthonról dolgozik, így az irodánkban csak ügyeletet tartunk. Kalibrálásra vagy szervizre beküldött műszereket, egyéb csomagokat és küldeményeket átveszünk, de ügyfeleket és partnereket a vészhelyzet feloldásáig a telephelyünkön nem fogadunk.

A munkatársaink telefonon és az elektronikus csatornákon keresztül elérhetők, bármilyen ügyben szívesen állnak rendelkezésükre.

Telephelyünkön a rendelésekkel és szervizekkel kapcsolatban fizikai jelenlétet igénylő tevékenységekhez elegendő tér áll rendelkezésre, a biztonságos, szeparált munkavégzést tudjuk biztosítani dolgozóinknak, így ezeket a tevékenységeket is zavartalanul tudjuk folytatni.

2. Rendelések

A rendelések felvétele zavartalanul működik, azonban a pénzügyi stabilitásunk és likviditásunk fenntartása érdekében készletre jelenleg nem gyártunk, csak rendelésre, ami megnövekedett szállítási határidőt okoz. Kérjük tehát mindazon ügyfeleinket, akik az aratási szezonra új műszer vásárlását tervezik, hogy adják le a rendelésüket mielőbb, hogy időben le tudjuk gyártani a készüléket, és időben le tudjuk szállítani.

Az aratás idén sem marad el, a terményt is minősíteni kell, ezért aki új műszer vásárlását vagy régi műszere cseréjét tervezi, kérjük ne halassza a beruházást későbbre!

3. Kiszállítások

Az új műszerek kiszállítását április közepéig felfüggesztettük. Április közepén újra értékeljük az aktuális helyzetet, és tájékoztatjuk az érintett ügyfeleket és partnereket a szállítások ütemezéséről és módjáról.

4. Gyártás

Az ellátási láncunkban szerencsés módon eddig nem okozott fennakadást a járvány, reméljük ez így is marad. A szükséges gyártó kapacitás rendelkezésre áll, így a jelenlegi tudásunk szerint a gyártásban fennakadás nem lesz.

5. Műszer kalibrálás, szerviz

A műszerek aratás előtti kalibrálását korlátozott kapacitással, de folyamatosan tudjuk végezni. Helyszíni kalibrálást április közepéig nem végzünk, illetve arra sincs lehetőség, hogy itt a telephelyünkön megvárják az ügyfelek a műszer ellenőrzést és beállítást.

Aki az aratás előtt kalibráltatni szeretné a műszerét, kérjük a megszokottnál jóval korábban jelezze erre vonatkozó igényét telefonon vagy e-mail-ben, hogy tudjunk tervezni vele.

Összefoglalva tehát működünk, elérhetők vagyunk, és kérjük azon ügyfeleinket, akik szervizt és/vagy új műszert szeretnének az aratási szezonra, a megszokottnál korábban vegyék fel velünk a kapcsolatot, és adják le erre vonatkozó megrendelésüket.

Kérjük szíves megértésüket a fentiekkel kapcsolatban.